Tuotteiden määrä: 0
0,00 €

 

Myynti- ja toimitusehdot 1.11.2014 alkaen

 

 

Verkkokauppa

Teollisuus Tasanto Oy myy tuotteita yritys- ja yksityisasikkaille. Yritysasiakkaiden verkkokaupassa sovellamme yritysten henkilökohtaista, ennalta sovittua hinnoittelua, sekä perusalennuksia. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutokseen.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan sivustolta valitsemalla ne ostoskoriin, josta lopullinen sisältö maksetaan Checkout -kassapalvelussa. Tilauksia koskevat asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille. Tilausta hyväksyttäessä, asiakas hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevia toimitusehtoja.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Checkout -maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana. Kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Toimitus tapahtuu asiakkaan valitsemalla tavalla (posti, matkahuolto), hinnat näkyvät tilausta hyväksyttäessä eriteltynä. Ulkomaan lähetyksiin sovellamme Postin ulkomaan lähetysten mukaista hinnoitelua, joka on määritelty postilaissa.

Toimitusaika

Toimitusajat pääsääntöisesti kotimaan lähetyksissä ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-3 arkipäivää. Ulkomaan lähetyksissä toimitusaika on selvitettävä erikseen Ylivieskan tai Raahen myymälästä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan asiakkaalle erikseen.

Palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus palauttaa tehdystä tilauksesta osa, tai tilaus kokonaan. Palautus tilanteessa palautusoikeus koskee vain tuotetta, joka on alkuperäispakkauksessa ja käyttämätön. Tuotteen on myös kaikinpuolin oltava virheetön ja myyntikelpoinen. Palautukset tulee tehdä Ylivieskan tai Raahen myymälään.

Virheellisistä, kuljetuksessa vioittuneista tai kadonneista tuotteista tulee ilmoittaa 14 päivän kuluessa Ylivieskan tai Raahen myymälään. Reklamaatiot tavaran kuljettajalle tekee myymälän henkilökunta.

Muut ehdot

Muissa kaupan tilanteissa noudatetaan Teknisen Kaupan yleisiä myyntiehtoja. Teknisen Kaupan myyntiehdot 2010.pdf